Tokom proteklih deset godina imali smo priliku da vodimo ili participiramo u projektima realizovanim u segmentima bankarskih usluga, sektoru osiguranja, farmacije, poljoprivrede, naftne idustrije, automobilske industrije i ritejla.

Headmade je nezavisna agencija specijalizovana za pružanje usluga u oblasti strateškog komuniciranja. Svoje poslovne operacije vodimo iz Republike Srbije, a prisutni smo i na tržištima, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Headmade je osnovan 2008. godine kao Advertising agencija. Na samom početku, u fokusu našeg interesovanja bili su krajnji potrošači proizvoda i usluga naših klijenata. Naš primarni cilj je bio da klijentima omogućimo da što bolje bolje prepoznaju potrebe svojih krajnjih konzumenata i da u skladu sa identifikovanim zahtevima isporuče željenu satisfakciju efektnije i efikasnije od konkurencije.

10 godina iskustva  
Vremenom su klijenti prepoznali potencijal naše šire ekspertize i poveravali nam projekte koji su bili značajni za njihov ukupan reputacioni kapital. Sistematično smo širili porfolio usluga i već nakon nekoliko godina bili u mogućnosti da našim klijentima ponudimo inovativne platforme, na kojima smo zajednički razvijali i implementirali komunikacione strategije koje su značajno uticale na razvoj, održanje i unapređenje pozicije njihovih brendova na regionalnom tržištu. U fokusu našeg interesovanja više nisu bili samo krajnji potrošači, nego svi stejkholderi zainteresovani za konkurentnu poziciju naših klijenata.

Ekspertiza 
— Corporate Reputation
— Market Communications
— Organization Possitioning
— Strategic Content Development
— Mergers and Acquisitions
— Crisis Communications
— Organizational Design and Development

Tokom proteklih deset godina imali smo priliku da vodimo ili participiramo u projektima realizovanim u segmentima bankarskih usluga, sektoru osiguranja, farmacije, poljoprivrede, naftne idustrije, automobilske industrije i ritejla. Hemofarm Stada, Mercator Grupa, MK Group, Tropic, NLB Banka, Opportunity Banka, DDOR Osiguranje, Wiener Städtische, Agromarket, FAO, USAID, samo su neki od klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Usluge
Communication Strategy
Creative Strategy
ATL/BTL
Public Relations
Event management
A/V Production
Graphic & Web design

Saznajte više

Poslednje na blogu

(Ne)razumevanje potrošača

Svako ko je bio u prilici da obuče dres klijenta i zaigra u njegovoj tržišnoj utakmici složiće se da je ...

Poseta Ambasade Japana i Japanske poslovne alijanse u Srbiji

Njegova ekselencija ambasador Japana Đunići Marujama i predstavnici Japanske poslovne alijanse u Srbiji, u utorak 23. aprila posetili su Nimma ...

Kada od drveta ne vide voćnjak

Ako ste kao dete sa drugarima krali jabuke u komšijskom voćnjaku, setićete se da ste se svi gurali oko najvećeg ...
TOP